web verzija

Još novosti nam stiže na YouTube, pogledajte što su nam pripremili

28.05.2018 u 14:26

Bionic
Reading

Poznati videoservis na webu je dobio još jednu karakteristiku društvenih mreža, nudeći svojim korisnicima da čavrljaju, dijele poveznice i lajkaju u sklopu svježe uvedenog chata

Google zbilja jako želi da časkamo u svim njegovim aplikacijama. Značajka čavrljanja do nedavno dostupna samo na mobilnoj YouTube aplikaciji stiže i na web.

FOTOGRAFIJA

Znate li za ove izvrsne alternative Google Photosima?

Pogledaj galeriju

Recite to YouTubeom

Sada, nakon što se ulogirate u YouTube odnosno Google profil, možete dijeliti i raspravljati o videima dok ih gledate bez odlaska u Messenger ili neku sličnu web aplikaciju. Razgovorima je moguće pristupiti putem stripovskog balončića u gornjem desnom dijelu ekrana, s time da se svi prijašnji chatovi nalaze se na dnu ekrana te vam omogućuju da ih bilo kada nastavite.

Dijeljenje sadržaja

Sadržaj možete dijeliti u sklopu privatnih razgovora pomoću gumba 'share' ispod svakog YouTube videa te potražiti kontakt (ili više kontakata). Kao i mnoge druge aplikacije za razgovore, video možete 'lajkati' unutar razgovora.

Ovo možda neće promijeniti način na koji čavrljamo s prijateljima, no kao i kod svih novih trendova, vrijedi čekat pa vidjeti što će reći sami korisnici. Uostalom, ako cijeli dan provodite na YouTubeu, ugrađeni chat može biti samo dobra stvar, zar ne?