PROMJENE

Jens Hartmann novi član Uprave HT-a

15.05.2013 u 17:03

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Hrvatskog telekoma imenovao je Jensa Hartmanna članom uprave i glavnim operativnim direktorom za poslovne korisnike na razdoblje od tri godine

Dužnost preuzima 17. lipnja 2013. godine.

Jens Hartmann će zamijeniti Irenu Jolić Šimović, članicu uprave, koja je preuzela mjesto glavne direktorice za ljudske resurse u rujnu 2012. godine.

U međuvremenu je odgovornost glavnog operativnog direktora za poslovne korisnike preuzeo član uprave i glavni operativni direktor Norbert Hentges

'Jens ima bogato iskustvo stečeno na menadžerskim funkcijama, kako u DT Grupi, tako i u ostalim sektorima te se radujem našoj zajedničkoj suradnji', rekao je Ivica Mudrinić, predsjednik uprave i glavni direktor HT-a.

Jens Hartmann stekao je značajno iskustvo na pozicijama višeg menadžmenta u segmentu za poslovne korisnike Deutsche Telekoma, gdje je imao ključnu ulogu u strateškom razvoju poslovanja, uključujući upravljanje portfeljem proizvoda i inovacijama, tržišno pozicioniranje, unapređenje organizacije prodaje i segmentiranje korisnika.

Također je proveo nekoliko godina u globalnoj konzultantskoj kući McKinsey & Co, gdje je sudjelovao u nizu programa usmjerenih na poboljšanje strategije, prodaje i korporativnih financija u telekomunikacijskom i ostalim sektorima.