DOLJE S VANZEMALJCIMA!

Izašao je XCOM 2! Pogledajte njegov 'launch' foršpan!

08.02.2016 u 07:32

Bionic
Reading

Kao što i sam naslov kaže, dugo očekivani nastavak Firaxisovog Xcoma od petka popodne konačno je među nama, što znači samo jedno - došao je njegov neminovni 'konačni' foršpan

Bitka protiv vanzemaljaca lajtmotiv je Microproseove i Firaxisove franšize XCOM, a ona sve ljubitelje igre na poteze oduševljava već više od dva desetljeća. Njen najnoviji nastavak pod imenom XCOM 2 drugi je nastavak reboota koji ponovno prepričava sagu o borbi ljudi protiv nemilosrdnih osvajača iz svemira.

Za razliku od dosadašnjih nastavaka, igrači ovog puta počinju priču iz gubitničke pozicije. XCOM je poražen, vanzemaljci vladaju svijetom, a na vama je spasiti planet prije negoli ga zločesti uspiju uništiti.

Igra je putem downloada na Steamu dostupna već dulje vrijeme. To znači da, ukoliko ste ju kupili i skinuli, sve što trebate napraviti je početi s igranjem.

Kako bismo vam barem donekle prikratili vrijeme dok se igra skida ili instalira, donosimo vam gore najavljeni launch trailer. Uživajte i sretno sa spašavanjem svijeta!