TJEDNI PREGLED

IT-evci, tražite posao? Evo tko zapošljava ovoga tjedna

25.09.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Među ostalima, Hrvatski Telekom traži Opensource experta koji će raditi na razvoju inovativnih rješenja. Detalje donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Ako mislite da je Kafka faca samo u književnosti, ovo nije posao za vas. U Hrvatskom Telekomu rade na razvoju inovativnih rješenja i traže Opensource experta, a prijaviti se možete do 30. rujna.

Ukoliko ste izvrstan poznavatelj sporta, sportskih termina te aktivno pratite sportske događaje, točni ste i motivirani Sport-Bet ima otvoreno nekoliko pozicija: poslovni analitičar, back office administrator te matematičar.

Analyticom je svjetski tehnički i tržišni lider na području rješenja za upravljanje sportom, a za širenje svojih sustava traže ERP Project Manager / Consultant u Splitu, Zagrebu i Rijeci. Od uvjeti potrebna vam je fakultetska diploma, napredno poznavanje engleskog jezika, menadžerske te organizacijske i analitičke vještine.

Sveučilišni računski centar Srce zapošljava na nekoliko pozicija. Nude neposredan rad s najnovijim i najnaprednijim informacijskim i komunikacijskim tehnologijama, kontinuirano usavršavanje na području ICT (u Hrvatskoj i inozemstvu) te rad na zanimljivim i izazovnim razvojnim projektima. Uvjete, ali i plaću koju nude možete provjeriti u samim oglasima. Rok prijave je 4. listopada.

Kako vam zvuči rad s kolegama s kojima dijelite strast za razvoj softvera i inovacije? Lijep ured, neformalna kultura u središtu Haaga (NL) ili primorskog naselja Pule? Prilika da podijelite svoje znanje, strast i ideje? Prilika da se razvijate? Dinamični radni prostori (biciklizam ili stojeći iza vašeg stola)? 24 dana praznika? Velike pogodnosti (dobre kvalifikacije temeljene na plaći, vještine, iskustvo mirovinskog sustava, bonus)? Dobra šalica kave ili čaja sa snackom ili svježim voćem dostupnim tijekom cijelog dana? Zvuči vam odlično? Odlično, prijavite se odmah na jednu od navedenih pozicija u Cenoscu!