Burza rada

Isprogramirajte svoj put do novog posla: atraktivne poslovne prilike čekaju na vas

23.12.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možete proučiti na portalu MojPosao, a najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu

CS Computer Systems je informatička kuća s 30 godina prisutnosti na hrvatskom ICT tržištu. Projektiraju, uvode i održavaju poslovne informacijske i komunikacijske sustave visoke raspoloživosti za visoko zahtjevne i profilirane kupce. Svim zainteresiranima nude posao u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju, a trenutno zapošljavaju na sljedećim radnim mjestima: Inženjer za Enterprise AV streaming sustave (m/ž), Inženjer za mrežne tehnologije – Senior (m/ž) i Inženjer za mrežne tehnologije – Junior (m/ž). Javi im se do 3. siječnja.

Nude priliku za uspjeh i profesionalni napredak u jednoj od vodećih regionalnih grupacija. Pružaju mogućnost za učenje i razvoj kroz sudjelovanje na velikom IT projektu implementacije B2B, B2C, eCommerce i BI rješenja u različitim industrijama multinacionalne grupacije tvrtki. Oni su M-Career i novom kolegi na poziciji Database Administrator (m/ž), osigurat će dinamičnu radnu atmosferu i puno izazova, zaposlenje na neodređeno i motivirajuća primanja u skladu s iskustvom i rezultatima. Oglas ostaje aktivan do 5. siječnja.

Tvrtka Uprise predstavlja iskru originalnosti i domišljatosti u svijetu električnih elektroenergetskih sustava – osnovne infrastrukture suvremenog svijeta. Nude široku paletu konzultantskih usluga na području analize elektroenergetskog sustava i elektrotehnike, uvijek vodeći računa o potrebama klijenata, a sada zapošljavaju na radnom mjestu 3D character animator (m/ž). Svoj životopis im pošalji do 29. prosinca i pridruži se njihovu stručnom timu.

Ako posjeduješ barem dvije godine radnog iskustva u razvoju WordPressa, sposoban si učinkovito izraziti svoje inženjerske ideje i veliku pažnju posvećuješ detaljima, idealan si kandidat za poziciju WordPress Developer (m/ž) u tvrtki Neuralab - domu dizajnera, inženjera i tvoraca web aplikacija. Pored fleksibilnog radnog vremena i slobodnih vikenda, kod njih će te dočekati mentor koji će te postepeno uvoditi u posao, mogućnost rada od kuće i bonusi na temelju ostvarenih rezultata. Što čekaš? Prijavi se na oglas do 16. siječnja.

Agrivi je jedan od svjetskih lidera u industriji softvera za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvima sa bazama korisnika širom svijet. Tvrtka je u aktivnoj potrazi za iskusnim Senior QA analitičarem (m/ž) koji će izvoditi testiranja web i mobilnih aplikacija, analizirati i dokumentirati rezultate istraživanja te surađivati s QA inženjerima na razvoju učinkovitih strategija i planova ispitivanja. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji s ISTQB certifikatom, osnovnim poznavanjem HTML-a i SQL-a te izvrsnim poznavanjem engleskog jezika. Rok za prijavu je 29. prosinca.