UZ NAJBOLJE TARIFE

iPhone, Galaxy, Xperia i drugi top mobiteli na rate bez kamata

25.11.2015 u 07:35

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom priopćava kako se na njihovim prodajnim mjestima uz Najbolje tarife sada mogu dobiti i najbolji mobilni uređaji vodećih proizvođača na otplatu - i bez kamata. U T-Centrima i kod T-Partnera tako je moguće kupiti najnovije modele iPhonea, Samsunga, Sonyja, LG-ja, Sonyja, HTC-a i Huaweija uz obročnu otplatu putem Zagrebačke banke

Pored toga, prvi obrok na naplatu dolazi tek u veljači 2016. godine. Uređaje je moguće nabaviti bez plaćanja gotovinskog iznosa i bez kamata, a sve se rješava prigodom preuzimanja uređaja na prodajnom mjestu.

'Korisnici koji se odluče za kupnju ovih iznimno atraktivnih smartfona ne moraju čak ni biti klijenti Zagrebačke banke niti imati bilo koju karticu, a mogu i odabrati hoće li uređaj otplaćivati 12 ili 24 mjeseca.

Tako se Samsung Galaxy S6 uz Najbolju tarifu Imam sve može nabaviti odmah za 0 kn, a ostatak se plaća u mjesečnim obrocima od 110kn. Dobra vijest je i da prvi obrok dolazi na naplatu tek u veljači 2016.


Uz iPhone 6, 6 Plus, 6s i 6s Plus te iPhone 5S, u ovoj HT-ov ponudi nalaze se i Samsungovi premium uređaji Galaxy S6, S6 Edge i S6 edge+, kao i Galaxy S5, S5 Neo i Note 4. Sony Xperia linija zastupljena je s modelima Z3, Z5, Z5 Compact i Z5 Premium. Ljubitelji LG branda mogu birati između G Flex2, G4, a HTC je predstavljen sa smartfonima One M9, One M8S i One A9. Dodatni adut u ponudi je Huawei P8, također model iz premium kategorije i s čak tri godine garancije.

Uz vrhunske mobilne uređaje, korisnici mogu u potpunosti iskoristiti sve mogućnosti koje im pružaju najbolje HT-ove tarife i najbrža 4G mreža u Hrvatskoj, koja podržava brzine i do 225 megabita po sekundi', stoji u priopćenju.