MOBILNI NOVITETI

Insajderi najavljuju: Novi OnePlus dolazi u nekoliko impresivnih boja

30.03.2020 u 14:34

Bionic
Reading

Ako ste se ikad zapitali kako bi mogla izgledati boja 'Međuzvjezdani sjaj', OnePlus 8 bi vam mogao dati odgovor

Na internetu su se nedavno pojavile najnovije slike i informacije o nadolazećem smartfonu iz OnePlusa. OnePlus 8 serija imat će niz novih boja, uljučujući i ljubičasto-crvenu nijansu pod imenom Interstellar Glow. WinFuture i Ishan Agarwal objavili su slike nadolazećih boja uređaja koje uključuju egzotične nijanse poput Glacial Green i Onyx Black.

Jedina stvar za koju nismo sigurni je hoće li sve nove boje biti dostupne na OnePlusu 8 u OnePlusu 8 Pro, no donedavne informacije uključuju uređaje blago zelene boje.

Što se tehničkih specifikacija tiče, insajderi najavljuju da bi OnePlus 8 Pro mogao imati masivni ekran od 6.78 inča u QHD+ i s brzinom osvježavanja od 120 Hz. Tu bi trebao biti LPDDR5 RAM, modul za kameru sa četiri objektiva, otpornost IP68, baterija od 4510 mAh, bežično punjenje od 30 W, kao i reverzibilno punjenje od 3 W.

Manji OnePlus 8 će koristiti panel od 'samo' 6.55 inča, FHD+ ekran brzine osvježenja od 90 Hz, trostruku kameru, LPDDR4X RAM te bateriju od 4,300 mAh (bez mogućnosti reverzibilnog punjenja). Oba smartfona imat će Qualcommov procesor Snapdragon 865 5G.

OnePlus će nove smartfone navodno lansirati idućeg mjeseca, naglašava The Verge.