GROAR

Igrači Hearthstonea 'otkopali' novu ekspanziju dva mjeseca prije službene objave

07.02.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Nadolazeće proširenje za popularnu kartašku igru nosi ime Lost Secrets of Un'Goro, a tema će biti dinosauri

Pitate se kako su gejmeri uopće došli do ekspanzije? Pogledavši profesionalni rezime glumice koja je radila na Hearthstoneu. Naime, Lani Minelli omakao se spisak likova kojima je u sklopu novog proširenja posudila glas.

Minellin životopis spominje pet novih karata kojima je posudila glas: Golakka Crawler, Pterodactyl, Anklesaur, Hydra i Brontosaurus. Životopis su, pogodili ste, iskopali vazda budni redditori - i čini se da nije riječ o muljaži.

Podsjetimo, Hearthstone iduću veliku ekspanziju sprema za oko dva mjeseca - što znači da se do veljače trebalo dovršiti snimanje svih glasova iza karata.

Novi val karata bit će osjetno manji od onog kod Whispers of The Old Gods, proširenja koje je predstavilo početak prvog godišnjeg ciklusa nakon kojeg nekoliko starih ekspanzija izlazi iz takozvane rotacije, odnosno neigrivi su u najpopularnijem modu pod imenom 'standard'.

Setovi karata kojima ćemo ovog travnja reći pa-pa su Blackrock Mountain, Grand Tournament i League of Explorers. Ovo među ostalim znači dolazak vrlo zanimljivih vremena za špilove koji su ovisili o nekim ključnim kartama iz League of Explorersa - poglavito ikoničkom Reno Jacksonu koji igrače nagrađuje punim životom ako u svome špilu nemaju niti jedan duplikat.

Nego što to nas točno čeka u Un'Gorou? Dinosauri, dinosauri i još dinosaura. Un'Goro je, u slučaju da niste posjetili World of Warcraft još davne 2005., ogromni krater u kojem raste džungla koju je, izgleda, zaboravilo vrijeme. King Krush, jedan od najpoznatijih dinosaura Hearthstonea, ironije li, ne dolazi iz Un'Goroa već iz Sholazar Basina.