novo lice

I Yahoo Mail će uskoro dobiti niz novih značajki

19.04.2018 u 10:50

Bionic
Reading

Popularna usluga za elektroničku poštu u novoj će nadogradnji uvesti nekoliko novih značajki koje će uvelike olakšati njezino svakodnevno korištenje

Mnogima i dan danas omiljeni servis Yahoo mail uskoro će dobiti novo lice. Uoči dolaska novih trendova i neminovnog velikog redizajna Gmaila, čini se da je i Yahoo odlučio pokazati što može ponuditi.

Brzina i RVSP

Prvi veliki novitet je ubrzanje samog sustava. Developeri iz Yahooa najavili su ubrzanje učitavanja od čak deset posto te uvelike smanjen broj iritantnih grešaka. Zvuči dobro.

Drugi zanimljiv dodatak je integracija RVSP-a koji, ukratko, omogućava da u pravom vremenu jednostavnim klikom potvrđujete ili odbijate pozive na događaje i sastanke. Ovo će pomoći svim korisnicima koji hrpu stvari moraju raditi odjednom te kojima brza mogućnost odgovaranja na upite znači razliku između poštovanog i nepoštovanog roka.

TEHNO SAVJETI

Najčešći problemi s Androidom i kako ih riješiti

Pogledaj galeriju

Estetika i bogata obrada tekta

Drugi dobrodošli dodatak u kojem će apsolutno uživati kreativniji korisnici su takozvane foto-teme koje u principu služe kao skinovi za Yahoo Mail.

  • +2
Marissa Mayer, bivša čelnica Yahooa Izvor: Reuters / Autor: ELIJAH NOUVELAGE

Konačno, tu je mogućnost bogatog uređivanja teksta za automatske odgovore, što znači da ćete u mailove koje Yahoo šalje tijekom vašeg godišnjeg odmora moći ubacivati GIF-ove ili slike.

Noviteti su uvijek dobri

Ukratko - svi ovi noviteti trebali bi pomoći Yahoo Mailu da se istakne ispred svih ostalih, što je vrlo važno za njihov opstanak na tržištu. Riječ je, naime, o jedinom dugovječnom i često korištenom proizvodu iz Yahooa kojeg i dan danas koriste milijuni ljudi.