NADOGRAĐENA LINIJA TOUCH

HTC Touch Diamond2 i HTC Touch Pro2 stigli u Hrvatsku

15.06.2009 u 12:16

Bionic
Reading

Tvrtka Movens d.o.o., ovlašteni zastupnik HTC-a, Palma i Sonima za Hrvatsku, u svoju je ponudu uvrstila nove mobilne uređaje iz HTC-ove ponude. HTC Touch Diamond2 i HTC Touch PRO2 odlikuje jednostavnost, elegantan stil i intuitivno sučelje, a najnovija tehnologija nudi personalizirano iskustvo mobilnog Interneta

HTC Touch Diamond2 i HTC Touch PRO2 potpunije od svojih prethodnika iskorištavaju TouchFLO 3D sučelje, koje boljom integracijom sa Windows Mobile 6.1 OS-om, pruža i veću konzistentnost u korištenju aplikacija i menija. Područje na koje se dodir fokusira je povećano, kako bi korištenje bilo jednostavnije, a komunikacija je uvelike olakšana činjenicom da je samo jedan dodir dovoljan za uvid u cjelokupnu (glasovnu, sms ili email) korespondenciju s određenim kontaktom.

HTC Touch Diamond2

HTC Touch Diamond2 predstavlja dostojnog nasljednika nagrađivanog HTC Touch Diamond-a. Dizajniran na način da komotno stane u ruku, sa WVGA zaslonom veličine 3.2 inča, omogućeno je potpunije uživanje u video isječcima ili fotografijama. Nova, na dodir osjetljiva, mogućnost zoomiranja znatno ubrzava detaljni pregled željenog sadržaja.

20% veći kapacitet baterije, 5 megapkselna kamera sa auto fokusom, proširiva memorija i G- senzor, širokoj paleti korisnika nudi prednosti profesionalnog smartphona ali u 13mm tankom, vrhunski dizajniranom pakiranju.

HTC Touch Pro2

Dizajniran za poslovne profesionalce, HTC Touch Pro2 stilom i snagom pruža jedinstvenu produktivnost mobilnog uređaja. 3.6 inčni zaslon VGA rezolucije zajedno sa velikom QWERTY tipkovnicom optimalni su i za korištenje dodirom i za brže pisanje zahtjevnijih poruka.

Nova HTC Straight TalkTM tehnologija pruža integrirano email, glasovno i zvučno iskustvo – korisnik lakoćom iz elekroničke pošte prelazi u konferencijske pozive u kojim sudjeluje više sudionika. Osim toga Straight TalkTM nudi inovativan akustični dizajn asimetričnim zvučnicima i naprednom tehnologijom stišavanja buke. Kad okrenete svoj HTC Touch Pro2 automatski se prebacuje na sistem ozvučenja za konferencijski poziv.

HTC Touch Diamond2 i HTC Touch Pro2 su u Movensovoj maloprodajnoj mreži od utorka, 16. lipnja.