GLASINE I POZIVNICE

HTC će otkriti 'više od One', model M9 Plus

03.04.2015 u 09:21

Bionic
Reading

Baš u skladu s ranijim glasinama, HTC planira prezentirati još modela za ovu godinu, pored nedavno otkrivene perjanice One M9 i tiho predstavljenog modela E9+. Naravno, riječ je o očekivanom modelu M9+, koji bi trebao predstavljati ne tek uređaj veće dijagonale ekrana, već pripadništvo 'premium' segmentu uređaja

Procureni promo materijal, ako se pokaže istinitim, govori kako će u Pekingu 8. travnja HTC otkriti 'More than One', uz nekoliko detalja kućišta navodnog uređaja. Jedan od najvidljivijih detalja je tzv. 'Home' tipka, za koju se pretpostavlja da će u sebi sadržavati i čitač otiska prstiju.

Ostali detalji otkrivaju ekran vrlo visoke razlučivosti (izgledno QHD) te tipke s teksturom, kako bi upravljanje uređajem bilo što lakše. Dosadašnje glasine govore kako bi HTC One M9+ trebao biti 5,2-inčni model, a osim glavne kamerice od 20MP, trebao bi zadržati DuoCamera sustav poznat s ranije perjanice ove kompanije. Iako je do otkrivanja preostalo još nekoliko dana, bilo bi dosta neobično da HTC uspješno sakrije bitnije detalje vezane uz uređaj.