HIMA ULTRA

HTC M9 stići će i u Plus varijanti

27.01.2015 u 10:55

Bionic
Reading

HTC M9 ili Hima kako je još poznata nadolazeća kompanijina mobilna perjanica neće biti jedini uređaj koji će prezentirati na Mobile World Congressu u Barceloni. Paralelno s njim bi se mogao otkriti i model M9 Plus, iako se čini da posrijedi neće biti tek veća dijagonala ekrana - nego i dodatne mogućnosti

HTC je, još prema glasinama iz prosinca prošle godine, odlučio odustati od guranja UltraPixel tehnologije u glavne kamerice pa bi HTC M9 u običnom izdanju trebao donijeti Sonyjev senzor od 20,7 megapiksela. No, model M9 Plus donosi DuoCamera sustav od dvije stražnje kamerice, poznat s prethodnih generacija uređaja. Tehnički detalji vezani uz senzore na modelu M9 Plus nisu poznati.

Druga od mogućnosti koju bi trebao imati M9 Plus (Hima Ultra) je čitač otisaka prstiju, ovaj put smješten na glavnu tipku uređaja s prednje strane (za razliku od modela Max gdje je senzor bio straga). Tu je i BoomSound sustav te mogućnost da uređaj možda dijagonalom neće biti značajno veći od običnog modela M9.


Adresa @upleaks navodi i kako kompanija sprema HTC Desire 626, 5-inčni model nešto niže cijene: