ROK SE BLIŽI

HT ponudio pakete za fiskalizaciju

03.12.2012 u 14:39

Bionic
Reading

U ponudi je nekoliko paketa, koji - ovisno o potrebama - mogu uključivati ADSL pristup u fiksnoj mreži, mobilni pristup ili kombinaciju oba

Hrvatski telekom ponudio je svim obveznicima fiskalizacije cjelovitu uslugu koja će im omogućiti brzu i jednostavnu prilagodbu zakonskoj obvezi najavljenoj za 1. siječanj 2013.

Usluga korisnicima nudi sve potrebne komponente za sigurno i pouzdano prilagođavanje traženim uvjetima iz zakona: stalnu i pouzdanu internetsku vezu s Poreznom upravom, blagajničku opremu te blagajničke aplikacije za trgovinu, ugostiteljstvo i ostala zanimanja.

U ponudi je nekoliko paketa, koji - ovisno o potrebama - mogu uključivati ADSL pristup u fiksnoj mreži, mobilni pristup ili kombinaciju oba, kako bi se osigurala maksimalno pouzdanost.

Usluga uključuje i sva buduća usklađenja blagajničkih aplikacija s izmjenama i dopunama relevantnih zakona. Dodatno, korisnik dobiva instalaciju uređaja na njegovoj lokaciji, održavanje (popravak i zamjenu oštećenih dijelova) te telefonsku korisničku podršku 24 sata dnevno tijekom cijelog tjedna.

Svi paketi mogu se proizvoljno mijenjati, nadograđivati ili kombinirati brojnim komponentama koje mogu zatrebati obvezniku fiskalizacije, kao što su primjerice barkod čitači, čitači magnetskih traka, sekundarni ekrani, programibilne tipkovnice i ladice te razna backoffice rješenja. Točnije, usluga je potpuno fleksibilna, pa možete skrojiti ponudu po svojoj mjeri.

Osnovni paket s vrhunskom blagajnom koja sadržava Windowse, monitor, printer, blagajničku aplikaciju te stalnu internetsku vezu dostupan je već od 399 kuna mjesečno, plus PDV (ukupno 498,75 kuna).

'HT ima najbolju i najpouzdaniju fiksnu i mobilnu mrežu s najvećom dostupnošću u Hrvatskoj što nas čini prirodnim partnerom svim obveznicima fiskalizacije, budući da stalno trebaju biti internetski povezani s Poreznom upravom.

Naša im usluga omogućava da na jednom mjestu nabave sve što im je potrebno kako bi se u kratkom roku prilagodili zakonu te nastavili svoje poslovanje.

Velika prednost je što se koristeći našu uslugu obveznici fiskalizacije oslobađaju velikog inicijalnog ulaganja te ne moraju brinuti o održavanju opreme i daljnjim prilagodbama aplikacije, a uslugu plaćaju na mjesečnoj osnovi', kaže Mirela Šešerko, operativna direktorica Sektora ICT rješenja za poslovne korisnike Hrvatskog telekoma.

Svim ugostiteljima HT, uz ponudu za fiskalizaciju, nudi i poseban paket kojim će povećati posjećenost gostiju - uključuje usluge MAXtv s ekskluzivnim nogometnim sadržajima te HotSpot za neograničeno surfanje.

Sve ove usluge korisnici mogu ugovoriti u najbližem T-Centru, na besplatnom broju 0800 400 505 te putem osobnog prodajnog predstavnika.

Više detalja o paketima za prilagodbu fiskalizaciji na stranicama Hrvatskog telekoma.