ESPORTOVI

Hrvatski Telekom ove godine sudjeluje na B2B gejming turniru Good Game Zagreb, evo što kažu članovi tima M1GG

10.05.2019 u 10:46

Bionic
Reading

Boje Magente Hrvatskog Telekoma na poznatom gejming turniru Good Game Global branit će tim M1GG

Good Game Global je poznato B2B (business to business) esports zbivanje koje nastoji uvesti novi pristup brendiranju poslodavaca, teambuildingu i networkingu pomoću esportova. Ovogodišnje zbivanje odvija se u prostorima zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti od 10. do 11. svibnja te okuplja trideset esport timova iz nekih od najvećih tehnoloških kompanija u Hrvatskoj.

Prvi nastup

Good Game Zagreb 2019. ujedno je i prvi na kojem sudjeluje Hrvatski Telekom. HT tim koji će se natjecati u super popularnom (i vrlo kompetitivnom) Counter Strike: Global Offensiveu nosi ime M1GG, a čine ga kapetan Denis 'dEnNONaHH' Ramić, Teo 'SnoopyHR' Supina, Ante 'anteg777' Glavota, Vjekoslav 'Vixtro' Putanec, Robert 'Krip' Mataković i rezervni igrač Darko 'GrandPaH' Pjevac.

'Nije prvi put da imam priliku igrati na turniru, ali jedan veliki poput Good Game-a i još podržavati boje HT-a je novitet' rekao je član tima Vjeko Putanec. 'Uzbuđen sam igrati ispred velike publike, oduvijek sam i bio, te uživam u tome. Siguran sam da se možemo pokazati kao jedan od jačih timova, te da ćemo postići odlične rezultate unatoč tome što nismo uvježbani kao ekipa' zaključio je član tima M1GG.

'Drago mi je da se nalazim u prvom CS:GO timu HT-a u sa svojim dragim kolegama i odličnim igračima. Vjerujem da ćemo nedostatak u vremenu pripreme za turnir nadoknaditi dobrim timskim duhom i atmosferom. Imamo odličnu ekipu predvođenu našim kapetanom i učinit ćemo sve da ostvarimo najbolji mogući plasman na ovom turniru koji će nadam se prijeći u lijepu tradiciju!' nadovezao se Darko.

Velik potencijal

Turniri poput Good Game Zagreb predstavljaju intrigantnu mješavinu korporativne kulture i kompetitivnog gejminga. Pored natjecateljskog duha i potencijala za teambuilding, poznato je da veliki broj studenata - pogotovo onih IT profila, sudjeluje u esportovima. Hrvatski Telekom već dulje vrijeme nastoji promovirati kulturu uključivanja i sudjelovanja u digitalnim sportovima, približivši se digitalnoj generaciji koja, pored korištenja usluga Hrvatskog Telekoma, predstavlja vrlo velik razvojni potencijal i na polju potencijalnih tehnoloških inovacija.

Ovogodišnji Good Game Zagreb pored turnira u CS:GO uključuje turnire u Super Mario Kartu 8 Deluxe, Apex Legendsima, Beat Sabreu i Rocket Leagueu, a pratit će ih i konferencijski dio koji objedinjuju brojna predavanja usko vezana uz poslovnu kulturu i korporativni development.

Za više informacija o Good Game Zagreb posjetite njihove službene stranice.