SAJAM

Hrvatski AVIION na TV Connectu u Londonu

01.05.2015 u 08:17

Bionic
Reading

Zagrebačka tvrtka Avion Media izlaže svoj proizvod na sajmu povezane zabave u Velikoj Britaniji koji traje do 30. travnja. Navodno je jedina koja je tamo došla iz Hrvatske

Za AVIION OTT vjerojatno niste čuli, ali nije vam nepoznat - stoji iza servisa kao što su Pickbox, Vipnet i B.net 'TV za van' i drugih. Omogućava distribuciju multimedijskog sadržaja na razne uređaje, od pametnih telefona i tableta preko smart-TV uređaja do računala i set-top-boxova. Sadržaji su emitirani uživo i na zahtjev na svim uređajima putem interneta iz tvrtkinog središta u Zagrebu.

'TV Connect' vodeći je svjetski sajam u povezanoj zabavi, na kojem se susreću pružatelji usluga iz cijelog svijeta kako bi promišljali budućnost TV usluga i načine na koji će kompanije profitirati od globalne evolucije TV-a.


Izložba koja se održava u sklopu sajma prikazuje najnovije tehnologije pružatelja mrežnih usluga, rješenja za upravljanje sadržajem, kao i sučelja koja povećavaju sigurnost i kvalitetu.

Avion Media u Londonu izlaže i druga vlastita rješenja, kao što su Flly (sustav obrade i generiranja rasporeda televizijskog emitiranja), razna rješenja za automatiku produkcije te drugi multimedijski sustavi.