Zapošljvanje

Hrvatska kontrola zračne plovidbe traži radarske kontrolore

26.04.2018 u 14:25

Bionic
Reading

Natječaj je otvoren do opoziva, a odabrani će kandidati proći obuku za lokaciju i sklopiti ugovor na određeno vrijeme. Od prijavljenih se očekuje znanje engleskog i hrvatskog, zdravstvena spremnost, posjedovanje dozvole s ovlaštenjem ili posebnim ovlastima ACS/RAD te državljanstvo RH ili EU

Hrvatska kontrola zračne plovidbe traži kandidate za posao oblasnog radarskog kontrolora (m/ž) na odrađeno vrijeme od pet godina, a oglas je otvoren do opoziva.

Prijaviti se mogu osobe sa dozvolom kontrolora zračnog prometa s ovlaštenjem ili posebnim ovlastima ACS/RAD, a osim toga potrebno je znanje engleskog jezika na minimalnoj razini 4 po ICAO standardu, poznavanje hrvatskog jezika, zdravstvena sposobnost kategorije 3 te državljanstvo Republike Hrvatske ili države članice Europske unije.

Uz pisanu prijavu treba priložiti životopis, presliku dozvola s upisanom jezičnom ovlasti, presliku domovnice ili dokaz o državljanstvu države pripadnosti, certifikat o zdravstvenoj sposobnosti te uvjerenje o nepokretanju kaznenog postupka ne starije od šest mjeseci.

Dozvola kontrolora zračnog prometa koja nije izdana u Republici Hrvatskoj podnosi se na priznavanje Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo. Kvalificirani kandidati s važećom dozvolom uputit će se na prijelazno osposobljavanje (Conversion Training) za lokaciju LDZO. Kandidati kojima su istekla ovlaštenja ili posebne ovlasti uputit će se na osposobljavanje za lokaciju sukladno Planu osposobljavanja za lokaciju Zagreb ATCC.

Zračna luka Franjo Tuđman Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

S izabranim kandidatima sklopit će se ugovor o radu na određeno vrijeme, uz uvjet uspješno završenog osposobljavanja za lokaciju i stjecanja ovlaštenja ili posebne ovlasti oblasnog radarskog kontrolora zračnog prometa (ACS/RAD LDZO). Prijave na oglas šalju se na adresu: Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o., 10410 Velika Gorica, P.P. 103.