EDUKACIJA I RAD

Hrvatska EdTech tvrtka disqourse kreće u globalno poslovanje

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 09.09.2021 16:07
  • Objavljeno 09.09.2021 u 16:07
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Disqourse

Disqourse je sklopio suradnju sa šest partnerskih kompanija u Austriji, Brazilu, Kanadi, Koreji, Njemačkoj i Peruu te je od danas dostupan na sedam stranih jezika

Hrvatska EdTech tvrtka disqourse s današnjim danom najavljuje širenje na globalno tržište. Istoimeno digitalno rješenje koje brzo pokreće organizacijsku agilnost do sada je u primjeni u hrvatskim, njemačkim i švicarskim organizacijama, a od danas je dostupno na sedam stranih jezika.

Jednostavna desktop aplikacija disqourse kombinira pametnu tehnologiju, poslovno relevantan sadržaj i inovativnu metodu učenja koja omogućuje samoorganizirajuće grupno učenje za decentralizirani i/ili remote rad. Primjenjiva je u kombinaciji s uobičajenim video platformama kao što su Webex, Zoom ili Teams i nedvojbeno utječe na organizacijsku kulturu potrebnu za stvaranje dodane vrijednosti na dinamičnim tržištima i po mjeri čovjeka.

Dijana Vetturelli, suosnivačica disqourse-a izjavila je:  'Hrvatske kompanije su prve na svijetu imale priliku upoznati disqourse, no u međuvremenu imamo i klijente u Švicarskoj i Njemačkoj. Trenutno ga primjenjuju organizacije iz financijskog i energetskog sektora koje su u fazi uvođenja organizacijske agilnosti, no švicarski klijent je jedan Grad čiji je interes pripremiti svoju Upravu za novo dinamično doba i decentraliziran način rada.'

S današnjim danom tvrtka pokreće i globalno poslovanje. Osim na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku koji su u primjeni od veljače, od ovog su tjedna spremni opskrbiti i tržišta španjolskog, portugalskog, francuskog i korejskog govornog područja te su sklopili suradnju sa šest partnerskih kompanija u Austriji, Brazilu, Kanadi, Koreji, Njemačkoj i  Peruu.

'disqourse je europsko rješenje za cijeli svijet. Istraživanje koje provodimo od 2018. godine pokazalo je kako za sada na svijetu ne postoji ništa slično, a potreba za novim pristupom radu, suradnji, ali i učenju svakim danom je sve veća. Ono što me posebno raduje je da smo se odlučili upravo u Hrvatskoj osnovati istoimenu tvrtku i odavde poticati organizacijske promjene u cijelom svijetu. A hrvatska će publika ponovo imati premijeru, jer će disqourse po prvi puta moći testirati i šira javnost na Comeleon konferenciji u listopadu 2021', zaključila je Silke Hermann, suosnivačica disqourse-a.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!