PROCURILE SNIMKE

Hoće li to i OnePlus 7 imati skočnu kameru sprijeda?

04.03.2019 u 11:40

Bionic
Reading

Nastojeći u potpunosti ukloniti obrub sa zaslona svog pametnog telefona, u OnePlusu su posegnuli za rješenjem koje konkurenti već koriste

OnLeaks je na web odredištu Pricebaba objavio prikaze modela smartfona OnePlus 7 na kojima je vidljiv zaslon dijagonale 6,5 inča (16,5 centimetara) gotovo u potpunosti bez obruba.

Kako je riješen smještaj prednje kamere? Na sličan način kao i u modelu Vivo Nex S ili Oppo Find X - kao kamera koja izlazi iz kućišta kad ju zatrebate i vraća se natrag po obavljenom poslu.

TEHNO PREGLED

Najzanimljiviji smartfoni koje možemo očekivati do kraja godine

Pogledaj galeriju

Čini se kako bi OnePlus 7 mogao imati tri stražnje kamere i procesor Snapdragon 855, ali i da neće vratiti 3,5-milimetarski audio ulaz za slušalice. Još od sajma Mobile World Congress znamo kako neće ponuditi podršku za bežično punjenje, a i na izdanje koje će podržavati mreže 5G ćemo još pričekati.

Sudeći po dosadašnjim aktivnostima, OnePlus 7 bi se mogao pojaviti tijekom svibnja ili lipnja ove godine. Cijena je još uvijek najveća nepoznanica. Dosad su cijenje njihovih uređaja postupno rasle, pa ne bi bilo čudno kad bi to bilo nastavljeno i s modelom OnePlus 7, piše Engadget.