PROCURILE FOTOGRAFIJE

Google Pixel 3 XL imat će veći zubić nego iPhone X?

13.08.2018 u 08:39

Bionic
Reading

Približno dva mjeseca prije predstavljanja nove linije Googleovih pametnih telefona i drugih proizvoda procurile su slike na kojima, navodno, možemo vidjeti kako će izgledati Pixel 3 XL

Na fotografijama je, navodno, izdanje uređaja kakvo ide u proizvodnju. Vidljive su prednja i stražnja strana smartfona, a na zaslonu je zubić kakav je uveo Appleov iPhone X samo značajno veći i uži.

savjeti

Android vam je usporio? Možda radite ove greške

Pogledaj galeriju

Prema fotografijama koje su ranije procurile dalo se naslutiti kako manji Pixel 3, sa zaslonom dijagonale 5,4 inča (13,7 centimetara), neće imati zubić. Nove fotografije upućuju na zaključak kako će ga veće izdanje imati. Mogući razlog je to što bi Pixel 3 XL mogao dobiti dvije kamere sprijeda. Razlučivost zaslona bi mogla biti 1.440 puta 2.960 piksela (494 ppi).

U Googleu planiraju s vremenom u potpunosti ukloniti obrub sa zaslona budućih izdanja Pixela. Ipak, zubić i donji rub ostat će u ovogodišnjem modelu kako bi Pixel 3 XL mogao zadržati stereo zvučnike sprijeda.

Prema fotografijama koje su friško procurile, s Pixelom 3 XL mogle bi stići i žične USB-C slušalice, kao i adapter za 3,5-milimetarske slušalice, punjač i kabel. Softver je Android 9 Pie, ima osmojezgreni Qualcommov procesor, četiri GB RAM-a te grafičku karticu Adreno 630, piše Android Police.