LAKŠE DO DOGOVORA

Google Kalendar upravo je dobio super korisnu novu značajku

02.08.2018 u 12:04

Bionic
Reading

Organiziranje sastanaka putem Googleove aplikacije upravo je postalo puno lakše - prije svega zato jer promjena datuma i vremena sastanka ili događaja primatelje neće zamarati email porukama

Izmjena datuma sastanka do danas u Google Calendaru od danas će biti puno, puno lakša. Google je oveo novu značajku pomoću koje korisnici mogu predlagati nove datume sastanka umjesto da odgovaraju sa 'Da', 'Ne' i 'Možda', izvještava Engadget.

Uz ovu opciju nećemo sve sudionike razgovora morati gnjaviti sa 'ne stignem, kada ste svi slobodni' porukama u Slacku ili emailu. Sve dok drugi mogu vidjeti kalendar, moći ćete im dati do znanja da vam termin ne odgovara te da predlažete novi termin koji bi možda bio bolji za sve. Novo vrijeme sastanka moguće je slati bilješkom, a na drugima je žele ju prihvatiti ili ne.

Zvuči super! Kada stiže?

G Suite i Microsoft Exchange ovu će nadogradnju dobiti odmah, no valja naglasiti kako ona ne funkcionira za događaje za više od 200 gostiju ili cjelodnevne susrete. Web verzije aplikacija ovu značajku će dobiti danas, a vlasnici mobilnih moći će ih početi koristiti 13. kolovoza.