SAMOUNIŠTAVAJUĆE PORUKE?

Facebook u Messenger uvodi novitet koji će se svidjeti mnogima

04.05.2016 u 07:52

Bionic
Reading

Facebook je imao vrlo uspješnu godinu iza sebe, no jasno je da njegova platforma Messenger mora nastaviti evoluirati kako bi privukla nove i zadržala postojeće korisnike te u konačnici zadovoljila očekivanja Wall Streeta. Jedna od novih mogućnosti koja bi mogla stići na ovaj komunikacijski servis je i automatizirano brisanje poslanih poruka kako bi se osigurao nešto viši stupanj privatnosti

Informacije o ovoj novoj značajki za sada nisu službene. Njih je otkrio Twitter handle@iOSAppChanges objavivši niz screenshota za demonstraciju mogućnosti nove aplikacije u verziji 68.0. Zanimljivost u cijeloj priči jest to da je posrijedi postojeća verzija aplikacije prisutne u App Storeu.

Bilo kako bilo, ako je vjerovati slikama, korisnici će na Messengeru uskoro moći aktivirati mogućnost samouništavanja poruka i to u odabranom vremenskom periodu (minute, dani, mjeseci ili čak godine).

Kada istekne odabrani rok, primatelj poruke je više neće moći vidjeti. Pored toga, još jedna od skrivenih mogućnosti koja se našla u Messengeru (za iOS) v67.0 je tajni chat. Čini se da Facebook želi napraviti konkurenciju aplikacijama poput Telegrama i Snapchata.