ESNC 2012

Europsko natjecanje u satelitskoj navigaciji

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.05.2012 21:35
  • Objavljeno 23.05.2012 u 16:10
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Od 1. travnja kreće europsko natjecanje u satelitskoj navigaciji, koje pruža priliku zainteresiranima da promoviraju svoje ideje povezane sa sustavom satelitske navigacije te kreiraju na temelju njih inovativne proizvode i usluge koje će se nuditi na svjetskom tržištu

Natjecanje je otvoreno za sve inovativne pojedince, timove, poduzeća, istraživačke institucije i sveučilišta koji žele predstaviti i provjeriti vrijednost svoje ideje povezane sa GPS tehnologijama te se približiti realizaciji ideje u konkretnom proizvodu ili usluzi.

Sudionici natjecanja iz Hrvatske konkurirat će za nagrade koje su osigurali hrvatski organizatori a uključuju predinkubacijske i inkubacijske pakete u jednoj od partnerskih organizacija, poslovno savjetovanje, marketinšku podršku, priliku za predstavljanje ideje Hrvatskoj mreži poslovnih anđela (CRANE), razvojnu licencu za korištenje GDi ATLAS podatkovnog sadržaja i GDi LOCALIS i alate Esri tvrtke GDi GISDATA, uz edukaciju u trajanju od tjedan dana. Svaki sudionik iz ESNC 2012 Hrvatska dobit će pravo na uslugu savjetovanja iz područja zaštite prava intelektualnog vlasništva u trajanju od jednog sata.

Ovogodišnje natjecanje otvoreno je do 1. travnja do 30. lipnja, dokad je potrebno podnijeti svoju ideju u središnju bazu ideja.

Osim Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. u provedbu ovogodišnjeg natjecanja uključeni su Znanstveno-tehnologijski park STePRi iz Rijeke, Tehnološki park Varaždin, Tehnologijsko-razvojni centar Tera Tehnopolis iz Osijeka, Ured za transfer tehnologije Split i Studentska udruga eSTUDENT, a pokrovitelji Poslovno-inovacijska agencija Republike Hrvatske – BICRO i Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

Više informacija o natjecanju možete pronaći na http://esnc.ticm.hr te http://www.galileo-masters.eu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi