CAMILEO P20 I S30

Dva Toshibina nova Full HD mališana

07.09.2010 u 06:10

Bionic
Reading

Toshiba Europe GmbH danas predstavlja dvije nove digitalne videokamere H.264. Obje kamere, CAMILEO P20 i CAMILEO S30 s full HD rezolucijom, dizajnirane su za jednostavno korištenje

Oba predstavljena modela opremljena su velikim zaslonom (7,6 cm/3”) osjetljivim na dodir i jednostavnim grafičkim korisničkim sučeljem. Dok CAMILEO P20 nudi sliku rezolucije od pet megapiksela, CAMILEO S30 je opremljen CMOS senzorom od osam megapiksela. Dvije nove videokamere bit će dostupne u trećem tromjesečju 2010. godine diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike.

CAMILEO P20: dizajnirana za snimanje nezaboravne zabave

Dizajnirana za jednostavno korištenje, tamnoplava kamera CAMILEO P20 nudi visoku kvalitetu te jamči pouzdanost po pristupačnoj cijeni. S masom od samo 151 grama, videokamera s rotirajućim zaslonom može se pomoću trake nositi oko ruke i tako omogućiti snimanje spontanih i nezaboravnih trenutaka.

CAMILEO S30: pametni pratitelj, uvijek spreman na avanturu

Sa samo 19 mm debljine, kamera Toshiba CAMILEO S30 je idealan pratitelj na putovanjima i sportskim aktivnostima, za aktivne i avanturističke mlade ljude, idealna za snimanje dragocjenih obiteljskih uspomena. Kamera CAMILEO S30 će biti dostupna u nekoliko boja – tamnoplavoj, tamnocrvenoj, boji maline i srebrnoj. Uz jednostavno korištenje, CAMILEO S30 nudi izbor od osam dodatnih scena dizajniranih za postizanje savršenih rezultata čak i u neprimjerenim svjetlosnim uvjetima.

CAMILEO P20 i CAMILEO S30 potpuno su opremljene visoko kvalitetne videokamere, ujedno i digitalni fotoaparati. Digitalno zumiranje od 10x omogućava snimanje videa i slikanje fotografija na većim udaljenostima. Za savršeno snimanje bez podrhtavanja videokamere imaju ugrađene stabilizatore. Ugrađeni softver može interpolirati fotografiju čak i do 16 megapiksela.

Za jednostavnije dijeljenje video materijala i fotografija CAMILEO P20 i CAMILEO S30 nude široki spektar alata za povezivanje - preko HDMI, miniUSB.2.0 ili složenog video signala mogu se brzo i jednostavno povezati s TV-om i ostalim digitalnim uređajima. Također imaju utore za SD/SDHC/SCXC kartice.