EM30 i EM325

Dva nova pripadnika Motoroline obitelji ROKR

17.12.2008 u 15:13

Bionic
Reading

Motorola je danas objavila proširenje obitelji ROKR dvama novim članovima. Riječ je o dva nova glazbeno orijentirana uređaja, koji mobilnim ljubiteljima glazbe nude široku lepezu stilova po atraktivnim cijenama

ROKR obitelj sada je bogatija za EM30, candy bar mobitel, koji koristi sada već poznatu tehnologiju ModeShift i EM325, klizni telefon s opcijama preporuke omiljenih radiostanica.

Model EM30 koristi inovativnu tehnologiju ModeShift za osvjetljavanje tipki – crvene tipke osvijetljene su u muzičkom modu, a briljantno plava tipkovnica pojavljuje se u telefonskom modu – što za korisnike znači da iz razgovora u pisanje poruke ili u slušanje glazbe prelaze pritiskom na jednu tipku. Zahvaljujući šarolikom osvjetljenju koje korisniku jasno daje do znanja u kojem se modu nalazi, EM30 povezuje zvukove najveće važnosti: obitelj, prijatelji i omiljeni izvođači.

Motorola EM325

Osim osnovnih funkcija za razgovor i pisanje poruka, ROKR EM30 prepun je i ostalih opcija namijenjenih ljubiteljima glazbe, uključujući audio visoke kakvoće i mogućnost skidanja MP3 datoteka doslovno u nekoliko sekundi. Korisnici će biti upoznati s imenom izvođača i imenom pjesme koju slušaju na FM radio prijamniku zahvaljujući RDS-u (Radio Data System). Standardni 3.5-milimetarski utor dozvoljava korisnicima da koriste slušalice po svom izboru. Kompatibilnost s Windows Media Playerom 11 otvara mogućnost skidanja glazbe s preko 200 online trgovina.

ROKR EM325 nudi autentični doživljaj glazbenog svirača, uključujući izravan pristup pohranjenim muzičkim datotekama, kao i ugrađenom FM prijamniku u uglađenom, kvalitetnom mobitelu. Budući da EM325 ima namjensku glazbenu tipku, korisnici lako mogu pristupiti pohranjenoj glazbi, kao i komandama za upravljanje pjesmama: play, pause, forward i rewind.

Osim toga, korisnici mogu prijateljima slanjem SMS poruke preporučiti omiljenu radiostanicu pomoću opcije FMShare, dok im SONGID tehnologija pomaže u potrazi za nazivom izvođača i imenom pjesme. Nakon toga je mogu skinuti i slušati na svom telefonu.