MAXADSL AKCIJA

Dovedi novog korisnika i osvoji razne pogodnosti

29.01.2009 u 10:21

Bionic
Reading

Zahvaljujući novoj promotivnoj akciji T-Coma 'Dovedi novog korisnika i uzmi svoj dio kolača' svi postojeći i novi korisnici MAXadsla i interaktivne digitalne televizije, MAXtv-a, mogu ostvariti niz atraktivnih povlastica

Postojeći MAXadsl korisnici koji preporuče MAXadsl uslugu novom korisniku ostvaruju pravo na jedno obračunsko razdoblje neograničenog internetskog prometa (flat rate) za samo 0,50 kn, dobivaju 1000 T-Club bodova te sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti jedan od 500 Olympus FE-310 fotoaparata.

Postojeći korisnik MAXadsla može ostvariti pogodnosti za najviše tri nova MAXadsl korisnika i dobiti najviše tri obračunska razdoblja neograničenog surfanja (flat rate) po promotivnoj cijeni od 0,50 kuna mjesečno, 3000 T-Club bodova i tri puta ući u bubanj za fotoaparat.

Novog MAXadsl korisnika nakon potpisivanja ugovora za korištenje MAXadsl usluge na 24 mjeseca uz WLAN opremu te nakon aktivacije MAXadsl usluge također očekuje mjesec dana neograničenog surfanja po cijeni od 0,50 kn te mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri za fotoaparat.

MAXadsl korisnici ostvaruju pogodnosti u prvom sljedećem obračunskom razdoblju nakon aktivacije novog MAXadsl korisnika.

Postojeće i nove korisnike MAXtv-a također očekuju pogodnosti. MAXtv korisnici koji preporuče uslugu novom korisniku i novi MAXtv korisnici koji postanu komercijalni korisnici MAXtv-a ostvaruju pravo na 3 mjeseca korištenja HBO premium paketa , Plus programskog paketa i usluge Snimalica 10, uključenih u postojeću mjesečnu naknadu za MAXtv uslugu.

Postojeći korisnici mogu ostvariti pogodnost za najviše tri preporučena nova korisnika i tako dobiti maksimalno 9 mjeseci navedenih pogodnosti, a pravo na povlastice ostvaruju se nakon što novi korisnik postane komercijalni korisnik MAXtv-a.

MAXtv korisnici navedene pogodnosti ostvaruju nakon što novi korisnik postane komercijalni korisnik MAXtv-a i aktivira uslugu.

Akcija 'Dovedi novog korisnika i uzmi svoj dio kolača' traje od 30. siječnja za ADSL korisnike a od 2. veljače za MAXtv korisnike i završava 28. veljače 2009. godine. Sve informacije dostupne su na novoj interaktivnoj internetskoj stranici www.odabranodrustvo.com na kojoj se korisnici mogu prijaviti za usluge, preporučiti prijatelje i sudjelovati u nagradnoj igri.

Interaktivna digitalna televizija, MAXtv, jedna je od najinovativnijih usluga na domaćem telekom tržištu. Pokrenuta je u rujnu 2006. godine, a do listopada 2008. je privukla više od 100 000 korisnika. MAXtv korisnicima nudi bogat izbor od čak 100 domaćih i stranih televizijskih kanala, digitalnu videoteku s više od 2000 filmskih naslova, uslugu snimanja televizijskog sadržaja Snimalica kojom se može upravljati putem interneta i SMS-a te mogućnost gledanja programa u HD rezoluciji.

Dodatne informacije korisnici mogu dobiti u T-Comovoj Službi za korisnike na besplatnom broju 0800 9000 te u T-Centrima i kod T-Com Partnera.