USPJEH ZA MOGY!

Domaći startup osvojio treće mjesto u konkurenciji 71.000 prijavljenih

25.07.2016 u 18:13

Bionic
Reading

Stigla nam je još jedna odlična vijest o još jednom svjetskom uspjehu domaćih startupa. Hrvatski Mogy je osvojio treće mjesto u finalu globalnog natjecanja za sportske startupe Hype Global Sport Innovation Competition – Rio 2016

Domaći startup Mogy aplikacija je koja osobnim trenerima olakšava vođenje i pripremu tjelesnih aktivnosti klijenata kroz program vježbanja. Naizgled jednostavno, no sustav je izuzetno kompleksan i praktičan. Osim vođenja programa vježbanja, korisnicima je omogućena interakcija s klijentima u stvarnom vremenu, a svi programi vježbanja dostupni su putem interneta i aplikacije osobnom treneru i klijentima.

Kako donosi Netokracija, hrvatski startup Mogy do finala je stigao nakon dva eliminacijska kruga, da bi zatim osvojio treće mjesto među deset najboljih u regionalnom finalu u San Franciscu. Hrvatski tim otišao je iz San Francisca s pozitivnim dojmovima, a Andrej Radinger, CEO i suosnivač Mogyja, istaknuo je za Netokraciju da su iznimno zadovoljni postignutim rezultatom.

'Konkurencija je stvarno bila ogromna, a svi koji su došli do kraja su mogli pobijediti a da to ne bude pogreška. Ovaj uspjeh dokaz je da radimo nešto dobro i da smo na dobru putu, u što cijeli tim čvrsto vjeruje već od prije. Na samom natjecanju smo ostvarili par vrlo korisnih kontakata, a s obzirom na to da nam je glavni strateški cilj širenje na vanjska tržišta, ovo nam je dragocjeno i izuzetno korisno s poslovne strane', istaknuo je Radinger.

Upoznajte startup Mogy.