TOSHIBIN HD MALIŠAN

Camileo S20 stigao na hrvatsko tržište

14.12.2009 u 12:04

Bionic
Reading

Toshiba Europe od danas na hrvatskom tržištu nudi jedan od tri modela full HD digitalnih kamkordera iz obitelji Camileo - ultratanki S20. Uređaj je namijenjen ljubiteljima stiliziranih gadgeta kojima treba lagan kamkorder u kombinaciji s jednostavnošću korištenja

Tijekom protekle dvije godine, kamkorderi s mogućnošću snimanja u HD kvaliteti i uploadanja snimljenog videozapisa na razne društvene mreže i siteove postali su trend, a potražnja za njima zabilježila je rast. 'Toshiba je napravila još jedan korak dalje u omasovljavanju HD videozapisa time što je svoju obitelj kamkordera Camileo obogatila mogućnošću snimanja u HD rezoluciji te tako ponudila kupcima svih platežnih rangova full HD', rekao je Marco Perino, glavni menadžer Toshibe Europe za područje EMEA zadužen za PC periferiju i usluge.

Camileo S20 snima videozapise u full HD kvaliteti, 1.920x1.080 piksela, a sadrži troinčni TFT zaslon koji se može rotirati u svim smjerovima. Kamkorder se može priključiti na prijenosno računalo ili televizor preko HDMI (High Definition Multimedia Interface), Mini USB 2.0 ili kompozitnog videokabela (PAL, NTSC). Kako bi korisnicima svog kamkordera Camileo S20 olakšao pretvaranje snimljenog videa u kreativne filmiće, Toshiba uz svaki isporučeni S20 daje i 30-dnevnu probnu licencu za Magixov program Video deluxe 15 koji se dobiva na zasebnom CD-u.

S20 kao i ostala dva uređaja iz nove serije Camileo, H30 i X100, može snimati HD videozapise pri gotovo svim uvjetima osvijetljenosti, pa tako pri korištenju optimiziranog načina noćnog snimanja, snimka ispada kao da je snimljena pri danjoj svjetlosti. Novi Camileo S20 također se može koristiti za fotografiranje, pri čemu se dobivaju snimke vrlo visoke kvalitete zahvaljujući CCD čipu od pet megapiksela.

Debljine samo 17 milimetara, Camileo S20 jedan je od najtanjih full HD kamkordera na tržištu. Svojim ultratankim dizajnom, trendovskim izgledom i izborom od sedam boja za rotirajući zaslon (Ivory White, Midnight Black, Brown, Ruby Red, Silver, Blue, Pink), Camileo S20 je idealan za sve stilski osviještene ljubitelje tehno-spravica, kao i za početnike u svijetu HD videa jer ga je vrlo lako koristiti. Ovaj je kamkorder namijenjen svima koji žele vrhunsku kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Camileo S20 dostupan na hrvatskom tržištu po preporučenoj cijeni od 999 kuna.