RECIDIVISTI U PROMETU

Čak 36 tisuća kuna kazne, 15 dana zatvora i dodatne zabrane vožnje rezultat su policijskog nadzora prometa ovog vikenda

20.07.2020 u 10:02

Bionic
Reading

Policijska uprava koprivničko-križevačka ističe da je cijeli niz neodgovornih vozača ovog vikenda kažnjen visokim novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i kaznama zatvora

Kako javlja policija u nedjelju, 19. srpnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru doveden je 56 – godišnji vozač koji je u subotu, 18. srpnja, oko 23.45 sati u mjestu Sveti Ivan Žabno upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,59 promila. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovar. Istog dana na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba u Đurđevcu doveden je 27 – godišnji vozač koji je u 0.10 sati u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,33 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 36.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije devet mjeseci.

U nedjelju, 19. srpnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba u Đurđevcu doveden je 24 – godišnji vozač koji je u 3.15 sati u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola 1,50 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 7.500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije dva mjeseca.   

U nedjelju, 19. srpnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba u Đurđevcu doveden je 20 – godišnji vozač koji je u 4.55 sati u Koprivnici na Florijanskom trgu upravljao teretnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,53 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 20.000 kuna, kaznom zatvora od 15 dana uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.   

U nedjelju, 19. srpnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru doveden je 23 – godišnji vozač koji je u 5.25 sati, u Križevcima u Koruškoj ulici upravljao mopedom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,40 promila. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovar.