DECK RECIPES

Blizzard vam (doista) želi pomoći raditi špilove u Hearthstoneu

10.03.2016 u 08:07

Bionic
Reading

Za razliku od notornog 'deck buildera' koji se u Hearthstoneu nalazi od prvog dana bete te koji u sto posto slučajeva slaže suicidalne špilove, najnoviji dodatak za igru mogao bi početnicima doista i pomoći

Blizzardov najnoviji dodatak poznatoj digitalnoj kartaškoj igri zove se Deck Recipes i radi po sljedećem principu: igra vam nudi nekoliko arhetipova špilova za svaku od klasa te ih sazida od karata kojima raspolažete, s time da temelj špila uvijek ostaje isti.

Dakle, recimo da izaberete Druida temeljenog na čarolijama. Hearthstone će vam dati fiksnu 'pozadinu' špila sačinjenu od osnovnih karata te ju nadograditi prikladnim kartama iz vaše kolekcije. Nakon što to učini, možete ga mijenjati po volji, s time da ćete za svaku zamjenu dobiti nekoliko sugestija.

Hearthstone Deck Recipes nudi jedan špil sačinjen od samo osnovnih karata te dva koja koriste expert karte.


Ovaj dodatak vjerojatno neće nimalo oduševiti veterane koji već godinu dana (ili više) rade vlastite špilove ili ih kra... posuđuju s Hearthpwna. Novacima će, u drugu ruku, ovo biti jako vrijedan alat za ubrzano učenje snalaženja u, budimo iskreni, dosta opširnoj Hearthstoneovoj bazi karata.

Više informacija o Deck Recipes pronađite na službenim stranicama igre