NEŠTO SE KUHA!

Blizzard traži čovjeka za rad na novom projektu! Zainteresirani?

11.08.2015 u 18:25

Bionic
Reading

Ako je vjerovati oglasima za posao, Blizzard radi na novoj igri, a za nju traži kreativca s iskustvom. Tematika? Diablo!

Blizzardu očigledno nije dovoljno što ima velik broj uspješnih franšiza, već uporno radi na još jednoj. Kako znamo? Pa, nedavno su objavili otvoreno radno mjesto za art direktora... i to na do danas neobjavljenom projektu. To znači da Blizz priprema nešto novo i nešto divlje? Pa, sudeći prema oglasu, radi se o igri vezanoj uz svemir Diabla.

Zahtjevi za radno mjesto uključuju barem deset godina iskustva na području triple A igara, kao i vrhunsko oko za estetiku, bila to ona vezana uz 2D ili 3D vizuale.


E sad, ako možemo nešto iz ovog zaključiti (osim da se radi o novoj igri s tematikom Diabla) to možemo vući iz dosadašnje Blizzardove poslovne politike. Naime, uvriježena praksa izdavača nekih od najvećih franšiza ikad od nedavno se s premijskih naslova prebacila na besplatne. Sve njihove nove igre - Heroes of The Storm, Hearthstone te odnedavno Overwatch, naslovi su koji nastoje zaraditi na dodatnom sadržaju i mikrotransakcijama.

Stoga evo vam - premda nisu još ni zucnuli o kakvom je naslovu riječ, skoro je sigurno da će se raditi o free to play 'Diablo' naslovu začinjenom mikrotransakcijama. Ako će ispasti da smo u krivu kada konačno objave informacije o igri, slobodno se pozovite na ovaj članak. Ako ne... pa... 'e, pa rekli smo vam'.