LOGITECH F540

Bežične slušalice za igrače

  • Autor: G. M.
  • Zadnja izmjena 28.09.2010 15:30
  • Objavljeno 28.09.2010 u 13:08
Logitech F540 01

Logitech F540 01

Izvor: Promo fotografije / Autor: Logitech

Logitech je bežične slušalice F540 namijenio prvenstveno korisnicima konzola za igranje koji već uživaju u bežičnom upravljanju svojim konzolama

Komplet bežičnih slušalica F540 se sastoji od samih slušalica i bežične baze na koju se spaja uređaj čiji zvuk želimo slušati. Baza posjeduje tri analogna ulaza u koje je moguće spojiti sve uređaje s odgovarajućim izlazima, naprimjer konzolu za igranje, televizor i DVD player. Sve kontrole se nalaze na samim slušalicama, pa korisnik nakon instalacije neće morati prilaziti bazi za promjenu glasnoće ili uključivanje i isključivanje mikrofona.

Logitech

Logitech

Izvor: Promo fotografije / Autor: Logitech

Slušalice su podstavljene i mogu se regulirati po veličini da se prilagode svakoj glavi. Logitech kaže da u njih ugrađuje laserski ugođene drivere za što veću kvalitetu reprodukcije stereo zvuka. Da bi bile korisne igračima, F540 posjeduju i mikrofon s tehnologijom uklanjanja pozadinske buke. Sve to pokreće baterija na punjenje koja ovom kompletu daje autonomiju od 10 sati. Baterija se puni kabelom pa je moguće u isto vrijeme koristiti i puniti slušalice. Logitech F540 komplet bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom listopada po preporučenoj cijeni od 1089 kuna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi