POZIV U NJEMAČKU

Besplatno pivo nesretniku koji je izgubio iPhone 4

23.04.2010 u 15:22

Bionic
Reading

Lufthansa je Grayu Powellu, appleovcu koji je izgubio prototip novog iPhonea, ponudila besplatnu kartu do Njemačke da isproba njemačko pivo tamo gdje se i proizvodi. Naime, telefon je izgubljen u ustanovi koja služi njemačke specijalitete i pivo

Njemačka aviokompanija Lufthansa je javno pozvala Graya Powella, zaposlenika Applea poznatog po tome što je izgubio prototip iPhonea 4G, da otputuje njihovim letom besplatno u Njemačku. Powellu je iPhone ispao u Gourmet Haus Staudtu, ugostiteljskom objektu koji služi njemačko pivo i prodaje njemačke specijalitete.

Poziv je na svom Twitter kanalu objavio direktor marketinga Lufthanse za tržište obje Amerike, Nicola C Lange. Lange je napisao da suosjeća s Powellom jer zna kako je to izgubiti osobne stvari, pogotovo kada se radi o tako važnom predmetu. U Lufthansi su zaključili da je Powell ljubitelj njemačkog piva i kulture. Zaključak temelje na mjestu na kojem je izgubio iPhone, ali i na kontaktima s nekim ljudima koji ga poznaju.

Glasnogovornik Lufthanse Martin Riecken je rekao da Powell za sada nije prihvatio njihov poziv, ali mu garantira dobar provod koji će ga udaljiti od bijesa Stevea Jobsa.