E-KNJIGA

Besplatni savjeti za Valentinovo na društvenim mrežama

29.01.2014 u 15:12

Bionic
Reading

Agencija Akcija objavila je e-book u kojem savjetuje kako voditi profile na društvenim mrežama u vrijeme Valentinova. Njome planiraju proboj na svjetsko tržište

To je četvrta e-knjiga u izdanju te agencije i prva na engleskom jeziku.

Dio je njihovog projekta FenixApps, koji obuhvaća skup aplikacija za organiziranje nagradnih igara i natječaja na Facebooku.


'Na projektu kao što je FenixApps smo dosad radili social media marketing, pisanje bloga i redovno slanje newslettera našim pretplatnicima. Odlučili smo pokušati e-knjigom i istražiti koje rezultate možemo time postići.

Jako smo zadovoljni rezultatima koje smo dosad postigli u Hrvatskoj i vjerujemo da takvo znanje možemo prenijeti i na svjetsku razinu', kaže Petar Bogdan, partner u Akciji i voditelj projekta FenixApps

E-knjiga na petnaest stranica nudi jednostavne savjete kako koristiti društvene mreže za vrijeme Valentinova.

Sastoji se od tri glavna poglavlja. Prvi dio daje savjet o pripremi vizuala, drugi dio je posvećen samom sadržaju koji će se objavljivati, a treći savjetima o korištenju aplikacija na Facebooku za nagradne natječaje.

'Nakon tri e-booka na hrvatskome i zahvaljujući rezultatima koje smo postigli ovim oblikom content marketinga, odlučili smo pokušati pisanjem e-booka za svjetsko tržište.

Projekt FenixApps nam je jako bitan korak u probijanju na svjetsko tržište i odlučili smo uložiti dodatne resurse u promociju projekta.

Uložili smo jako puno energije i vremena kako bismo našoj ciljanoj skupini koja se sastoji od community managera i social media agencija pomogli savjetima o korištenju društvenih mreža', izjavila je Željana Boban iz Akcije, autorica knjige.

E-knjigu možete besplatno (ako im date nešto svojih podataka) preuzeti ovdje