DODALI KOMENTARE I BLOGOVE

Banka.hr od 2. listopada u novom izdanju

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 01.10.2012 15:22
  • Objavljeno 01.10.2012 u 15:22
Banka.hr

Banka.hr

Izvor: Screenshot / Autor: Banka.hr

Čitani financijsko-poslovni portal, online izdanje uglednog mjesečnika Banka, dobit će nov izgled, ali i niz novih funkcionalnosti

Tako je, osim novog izgleda, na portalu - koji će se zvati Banka.hr - uvedena mogućnost komentiranja članaka, a posjetitelji će moći pisati i blogove. Prijedloge će moći poslati klikom na dugme 'Predloži svoj blog'.

Istaknutije mjesto i bolju preglednost dobili su projekti 'Analiza zdravstvenog sustava', 'Energetika', 'Nacionalni indeks sreće', 'ICT industrija', 'eTNT' i drugi.

'eTNT' (eTrgovina/eNovac/eTurizam) novi je projekt o ulozi elektroničkog poslovanja, mobilnih i beskontaktnih plaćanja u Hrvatskoj. Trajat će godinu dana, a sastoji se od niza okruglih stolova o utjecaju e-novca na javni sektor, turističku djelatnost i maloprodaju.

Redizajnirali su i newslettere, a za nekoliko tjedana bit će predstavljena i mobilna inačica, kao i verzija prilagođena tabletima.

Za dizajn novog portala i newslettera zaslužna je tvrtka Globaldizajn, čiji će CMS Banka.hr koristiti u budućnosti. Podršku u dijelu rada portala i dalje pruža i tvrtka Blink.

Voditelj projekta redizajna portala je Milan Koštro, a na njegovoj izradi sudjelovala je cijela tvrtka Suvremene poslovne komunikacije, inače izdavač časopisa Banka.

Prema podacima tvrtke Gemius, Banka.hr je po dosegu na domaćem webu u kolovozu zauzimala 121. mjesto. Usporedbe radi, Poslovni.hr je 25., Poslovni savjetnik 74., Business.hr 76., Lider 87., a Profitiraj.hr 100.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi