far out

Apple objavio datum: Evo kad ćemo vidjeti novi iPhone i Apple Watch

25.08.2022 u 11:30

Bionic
Reading

Događaj pod imenom 'Far Out' zakazan je za 7. rujan, a očekujemo da ćemo tijekom njega vidjeti novi iPhone, kao i novu seriju Apple Watcheva

Appleovo sljedeće lansiranje proizvoda zakazano je za 7. rujna, a zvat će se Far Out. Kompanija je ime događaja obznanila u sklopu pozivnica za medije, a insajderi naslućuju da ćemo, pored očigledne prezentacije iPhonea, vidjeti i novi Apple Watch.

Far Out će također biti Appleov prvi događaj uživo od početka pandemije, a održat će se u Steve Jobs Theateru u kampusu Cupertino. Svi koji neće biti tamo osobno događaj će moći pratiti putem uobičajenih online kanala.

  • +6
iPhone 13 Pro slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Glavna će atrakcija vjerojatno biti serija iPhone 14. 'Obični' iPhone 14 ćemo navodno vidjeti u obliku modela od 6.1 i 6.7 inča, dok će Pro dio ponude činiti modeli od 6.1 i 6.7 inča, uz zamjetljiv izostanak iPhonea mini.

Verge navodi i potencijalni dolazak tri nova Apple Watcha. Apple Watch Series 8 izgledat će isto kao i 'sedmica', samo sa senzorom za temperaturu. Također se šuška o dolasku revidiranog Apple Watcha SE koji će imati brži čip i isto kućište kao i trenutni model. Konačno, u izradi je model koji cilja ekstremne sportaše te koji ima veći ekran i jaču bateriju.

Što se drugih proizvoda tiče, vjerojatno ćemo vidjeti novi i već obećani Mac Pro, dok će ljubitelji slušalica i tableta iduću generaciju uređaja vjerojatno vidjeti tek u nekoj budućoj prezentaciji.