SVE ZA GEJMING

AOC predstavio najbrži AGON monitor s osvježavanjem od 240 Hz

25.11.2016 u 10:47

Bionic
Reading

Jedan od vodećih brandova na tržištu monitora AOC predstavio je premium AOC monitor s TN matricom – AGON AG251FZ

Ovaj 25-inčni monitor napravljen za igranje video igara ima stopu osvježavanja od 240 Hz i vrijeme odziva od samo 1 ms. AGON AG251FZ dolazi opremljen Adaptive Sync tehnologijom koja omogućuje brzu sinkronizaciju između monitora i računala.

najbrži monitor u AGON seriji igraćih monitora bit će dostupan u siječnju 2017. godine po maloprodajnoj cijeni od 3.799 kuna.

Za udobno držanje korisnika, novi AOC AGON monitor ima Ergo Dial ergonomsko postolje koje pruža više mogućnosti podešavanja pozicije monitor na željeni položaj. Osim podešavanja visine, monitor ima opciju zakretanja, nagiba i rotacije kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora. Postolje monitora dolazi i s ručkom pa je monitor moguće lako prenositi.


Ovaj 25-inčni monitor obogaćen je gejmerskim značajkama kao što su Low Input Lag opcija koja osigurava da sve komande budu odmah izvršene i Shadow Control opcija koja posvijetljuje tamna područja bez ometanja ostatka slike. Kao dodatak ovome tu je i QuickSwitch tipkovnica koja omogućuje igraćima da se brzo i lako prebace na različite postavke koje su idealne za FPS, RTS ili utrke.