ČUDESNI MANTLE

AMD u suradnji s Firaxisom ubrzava novi Civilization

29.10.2014 u 06:37

Bionic
Reading

Ljubitelji strategija i napredne grafike, zahvaljujući suradnji 2K Gamesa i AMD-a, doći će na svoje novim Civilizationom

Ljubitelji strategija na poteze ovih dana slave konačni izlazak dugo iščekivanog Civilization: Beyond Earth. Kako bi upriličili njegov izlazak te usput reklamirali svoj grafički API, AMD-ovci su službeno objavili day-one Mantle, podršku za ovu obećavajuću igru.

AMD Radeon GPU-ovi podrškom za Mantle preko godinu su dana ispred drugih grafičkih kompanija u pružanju visoko učinkovite grafike, velikog protoka, kako igračima tako i proizvođačima igara', tvrdi Matt Skynner, korporativni potpredsjednik i generalni menadžer poslovne jedinice proizvoda i platformskih rješenja u AMD-u.

Najnoviji Civilization: Beyond Earth trailer



'Budući da se igrači pripremaju za maratonsku seansu igranja Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, mi smo ponosni kako potentna kombinacija Mantle API-a i višestruko nagrađivane Graphics Core Next arhitekture omogućuje definitivno iskustvo.'
Kao što vjerojatno znate, najnoviji Civilization službeno je zakoračio na tržište proteklog petka, a Gamereport uporno radi na njegovu odigravanju, kao i pripremi velike videorecenzije.