KAKAV GAF

Amazon je nekome prodao Moto Z4 prije nego što ga je Motorola uopće objavila

29.05.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Ako vam treba jedan dobar dokaz da živimo u budućnosti, uzmite u obzir da je netko upravo uspio kupiti telefon koji još službeno uopće ne postoji

Amazon je, prema svemu sudeći, toliko napredovao da je u svoju ponudu počeo uvrštavati uređaje koji tehnički još nisu smjeli ni postojati - poput Motorolinog nadolazećeg Android smartfona Moto Z4. Prema izvješću Droid Lifea, Amazon je slučajno uređaj uvrstio u svoju online ponudu unatoč činjenici da on još nije ni službeno najavljen. Premda su relativno brzo prepoznali vlastitu grešku te nakon toga povukli uređaj iz ponude, već je bilo prekasno zato jer je je uređaj netko već uspio naručiti.

Da stvar bude još bolja, Amazon je poštovao narudžbu te je sretnom kupcu poslao uređaj, a on je skoro odmah na YouTubeu objavio njegov unboxing.

Izvor: Društvene mreže / Autor: JETFIRE007

Prema informacija dostupnima na Amazonu, Moto Z4 ima OLED ekran dijagonale 6.4 inča (2340 puta 1080 piksela) ispod kojeg je smješten čitač otiska prsta. Smartfon pokreće Snapdragon 675, čipset koji pokreće nedavno izašli Pixel 3A. Moto Z4 dolazi sa 128 GB interne memorije koju se može proširiti putem microSD-a, 4 GB RAM-a, baterijom od 3600 mAh uparenom sa brzim punjačem od 15 w i krunskim draguljem - priključkom za slušalice. Sve ostale specifikacije možete vidjeti ovdje.

Kao što smo već jednom spomenuli, Amazonova stranica za Moto Z4 je u ovom trenu povučena, no i dalje je dostupna putem internetskog cachea. Ovo je, naglašavamo, 'ekskluzivni' model Z4 koji dolazi sa ugrađenom Alexom i još ponešto Amazonovog bloatwarea. Cijena će mu biti 499 dolara.

TEHNO VODIČ

Pet najboljih smartfona s Androidom One za svačiji džep

Pogledaj galeriju