denver dobio prvu

Zvijezde Lakersa Davis i LeBron naklonile se Jokiću nakon poraza: Skidamo mu kapu!

17.05.2023 u 14:14

Bionic
Reading

Nakon što je momčad Denver Nuggeta, u prvoj utakmici finala Zapadne konferencije, nadigrala Los Angeles Lakerse 132:126, oglasili su se Anthony Davis i LeBron James

Naravno, glavna tema bio je srpski centar Nikola Jokić koji je još jednom bio najbolji kod Denvera, a njegov učinak od 34 koša, 21 skoka i 14 asistencija dovoljno govori kakvu je utakmicu odigrao. To mu je bio treći uzastopni triple-double učinak.

>> Nikola Jokić zaprepastio LeBrona i društvo; ovo još nitko nije uspio u NBA povijesti!

'On je dvostruki MVP. Jako je vješt, to i njegove brojke pokazuju. Pokušavali smo mu otežati šuteve, ali pogodio je nekoliko teških. Mijenjali smo čuvare i sheme, ali on igra sjajno cijele sezone, a posebno u ovom play-offu. Skidamo mu kapu', kazao je nakon utakmice Anthony Davis koji je ubacio 40 koševa te je upisao i 10 skokova.

LeBron James je kratko i jasno poručio:

'Udarili su nas u usta na startu serije! Imali su više ofenzivnih skokova i doslovno su nas uništili u kontranapadima u prvom poluvremenu. Uz to su svih deset puta pogodili kad su stali na crtu slobodnih bacanja. Znam da je utakmica dobivena za 48 minuta, ali oni su uspostavili ritam u prvom dijelu utakmice, a mi smo ih jurili u nastavku', kratko je rekao LeBron James.