Sheriffov šamar

Zvijezda Real Madrida, umjesto koje je u igru ušao Modrić, rekla veliku istinu o sramotnom porazu, a poslao je i poruku zabrinutim navijačima

29.09.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Moldavski prvak Sheriff, koji je u kvalifikacijama za Ligu prvaka izbacio zagrebački Dinamo, šokirao je zvijezde Real Madrida i to u Madridu, na kultnom Santiago Bernabeuu. Pobjeda 2:1 odjeknula je u svjetskim medijima

Uvjerljivo najveće iznenađenje večeri je pobjeda Sheriffa 2:1 na Santiago Bernabeuu protiv madridskog Reala u skupini D. Moldavski klub, koji je u kvalifikacijama izbacio hrvatskog prvaka Dinama, do pobjede je došao u 89. minuti golom Thillija.

Iako je Real imao dominaciju u posjedu lopte (oko 70% cijelu utakmicu) te čak 31 udarac na gol, ovo nije bila njihova večer.

>> Šok i nevjerica u Madridu; nakon sramotnog poraza od Sheriffa u Ligi prvaka oglasio se i trener Reala Carlo Ancelotti

'Eto, to vam je nogomet. Oni su imali dva udarca na gol i zabili su dva puta, a mi smo pucali na gol dvadeset ili koliko već puta…', utučen je nakon utakmice bio 29-godišnji Brazilac Casemiro.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Znate, u ovakvim utakmicama morate biti jako oprezni jer se može dogoditi da izgubite. Mislim da smo dobro igrali, imali smo dosta prilika, ali njihov golman bio je sjajan. Moramo im čestitati', dodao je pouzdani veznjak Casemiro.

Za kraj je rekao i pravu istinu, rečenicu koja najbolje oslikava ovaj Real:

'Iako smo kontrolirali utakmicu i po mom mišljenju smo bili puno bolji, treba reći da smo ove sezone nekoliko puta igrali loše, ali smo pobijedili. Eto, sada smo igrali dobro i nismo pobijedili, ali tako to ispadne ako ne igraš koncentrirano.'

Za kraj je poslao i jasnu poruku svima, posebno šokiranim navijačima:

'Sezona je jako duga i vjerujem da nećemo imati problema oko prolaska skupine u Ligi prvaka.'

Luka Modrić, koji je ušao upravo umjesto Casemira u 66. minuti, i društvo šamar su dobili i sada su iz ovoga naučili lekciju. A svoje je rekao i trener Reala Carlo Ancelotti. Pametnome dovoljno.

  • +12
Real Madrid - Sheriff, Liga prvaka, 28.9.2021. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN