gospodin i džentlmen

Dobro raspoloženi Pep Guardiola nakon poraza u Parizu iznenađujuće nahvalio jednog igrača PSG-a, a na znakovit način dotakao se i velikog trojca: Da, zaljubljen sam u njega...

29.09.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Manchester City je sinoć u Parizu na Parku prinčeva u utakmici Lige prvaka izgubio 2-0 od PSG-a, a njihov trener, gospodin i džentlmen, Pep Guardiola ničim nije pokazivao nezadovoljstvo

Manchester City je sinoć u Parizu na Parku prinčeva u utakmici Lige prvaka izgubio 2-0 od PSG-a, a njihov trener, gospodin i džentlmen, Pep Guardiola ničim nije pokazivao nezadovoljstvo.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Simpatični Pep je bio nasmijan, opušten i jako dobrog raspoloženja. Na konferenciji za novinare hvalio je igru PSG-a, velikog Lea Messija i jednog njemu posebno dragog igrača Marca Verrattija.

'U tog sam igrača zaljubljen', rekao je Guardiola uz smijeh.

'Izvanredan je, ima sposobnost davanja dodatnog pasa pod pritiskom. Igra se na terenu i točno zna što treba činiti. U drugom poluvremenu bili smo premekani prema njemu.'

Dodirnuo se i Messijeve igre.

'Pokušali smo spriječiti Messija i Neymara da dođu u dodir s loptom i da zauzmu dubinu. Messija je nemoguće kontrolirati. tijekom svih 90 minuta utakmice. Nezaustavljiv je kad trči s loptom i ide naprijed. Bila je to sjajna utakmica, u kojoj smo i mi odigrali odlično. Šteta da nismo zabili gol. Čestitam PSG-u na pobjedi'.

  • +20
PSG - Manchester City, Liga prvaka, 28.9.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Julien Poupart / PA Images / Profimedia

Na upit za komentar igre trojca Messi-Neymar-Mbappe odgovorio je:

'Izuzetni su igrači koji mogu zauzeti prostor. Nešto kao Messi-Suarez-Neymar u Barceloni. Nekoliko momčadi na svijetu može imati ove igrače. PSG spada u taj krug. Jednostavno ih ne možeš kontrolirati i zaustaviti sve. Postoje dva rješenja: braniti se i moliti ili uzeti loptu i stvarati s njom', zaključio je veliki Pep.