otklonio nagađanja

Zvijezda Real Madrida otvoreno progovorila o odlasku iz kluba: 'Već sam potpisao za Juventus jer ne mogu bez Cristiana Ronalda'

03.05.2020 u 17:20

Bionic
Reading

Brazilac Marcelo otklonio je nagađanja da napušta Real Madrid i sarkastično rekao kako već neko vrijeme igra za Juventus

Španjolski AS je izazvao veliku pomutnju svojim tekstom kako Real Madrid zbog gospodarske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa namjerava prodati više svojih igrača među kojima je i Luka Modrić. Ova tvrdnja AS-a ubrzo je demantirana od strane samog kluba.

'Svatko tko barem malo poznaje predsjednika Florentina Péreza zna da je to u ovoj situaciji svjetske krize apsolutno lažna informacija', rekao je neimenovani dužnosnik Real Madrida, kao što smo već pisali.

Od prodaje Modrića i ekipe, dakle, neće biti ništa. Klub ima i više nego dovoljno financijskih sredstava da prebrodi ovu krizu, a nakon AS-ove objave o svemu se oglasio i Brazilac Marcelo kojeg mediji već neko vrijeme sele u Juventus. 31-godišnji Brazilac to im je i 'potvrdio'.

'Traži me Juventus? Pa ja sam već potpisao za njih! No, to je bilo prije nekoliko godina kada su svi objavili da sam već obukao dres Juventusa jer ne mogu bez Cristiana Ronalda', rekao je Marcelo i dobro nasmijao sve navijače Reala pa dodao:

'Niti želim otići, niti mislim da bi me Real pustio. Sretan sam ovdje. Od prvog dana kada sam stigao sa svojom obitelji, bilo nam je predivno. Da budem iskren, nisam siguran ni je li istina da me Juve htio dovesti. Ljudi izmišljaju razne priče, ali to me nikada nije smetalo', zaključio je Marcelo priču o rasprodaji u Realu i njegovom odlasku iz kluba. .