ROBI POJMA NEMA

Zvezda tvrdi da je dogovorena isplata Prosinečkom

07.11.2012 u 13:03

Bionic
Reading

'Ne znam ništa o dogovoru jer me moj odvjetnik iz Zagreba nije obavijestio da je pričao s čelnicima Zvezde. Mislim da bi me zvao da su postigli dogovor', rekao je Prosinečki

Hrvatski nogometni stručnjak Robert Prosinečki vjerojatno ipak neće morati tužiti svoj bivši klub Crvenu zvezdu zbog neisplaćenih dugovanja.

Naime, prema pisanju srpskog Sporta, odvjetnik sadašnjeg trenera Kayserispora u utorak se dogovorio s čelnicima beogradskog kluba oko isplate dugova koji iznose oko 120.000 eura. Zvezda je prolongirala isplatu novca svome bivšem treneru zbog velike financijske krize, ali u klubu očekuju priljev novca od sponzora u idućih nekoliko dana i do siječnja sljedeće godine namjeravaju u potpunosti isplatiti Prosinečkog.

'Robertu Prosinečkom sve treba biti isplaćeno i tu nema ništa sporno. Imao sam korektan razgovor s njegovim odvjetnikom i nikada mi nije palo na pamet da se ne javim Robiju', izjavio je direktor Zvezde Stefan Pantović.

Međutim, sam Prosinečki zasad nije uvjeren da će sve teći glatko.

'Ne znam ništa o dogovoru jer me moj odvjetnik iz Zagreba nije obavijestio da je pričao s čelnicima Zvezde. Mislim da bi me zvao da su postigli dogovor', rekao je Prosinečki za srpski Sportal.