zeko je reko

Zoran Zekić je nakon pobjede protiv Hajduka bio iskren: Fali nam bahatosti...

22.10.2023 u 20:27

Bionic
Reading

Osijek je u derbiju 12. kola SuperSport HNL-a slavio protiv Hajduka na Poljudu 2:0. Bila je to velika pobjeda u povratničkom nastupu za trenera Osijeka Zorana Zekića

'Zadovoljan sam taktički kako smo odigrali utakmicu. Krenuli smo s trojicom u zadnjoj liniji i zabili gol u pravo vrijeme. Hajduk smo ograničili, a postao je opasniji ulaskom Livaje. Nakon dugo vremena nismo promili gol, hvala našim navijačima koji su došli tu podržati nas', kazao je Zoran Zekić za MAXSport nakon pobjede te dodao:

'Volim mijenjati taktiku, volim da smo fleksibilni. Priznajem da nisam još upoznao igrače, neki su još prestrašeni, mogu više, neki nisu ni potpuno spremni. Fali nam malo bahatosti, ali mislim da će ova utakmica to promijeniti. Hajduk je imao dvije šanse u prvom dijelu, a i mi smo mogli još zabiti koji gol, ali neću sad tražiti dlaku u jajetu.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +5
Slavlje nogometaša Osijeka, Hajduk-Osijek 0:2 Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Hajduk je ostao bez udarca u okvir gola, velika je ovo pobjeda za Osijek...

'Nema euforije, ali treba reći da je ovo pozitivna stvar za klub. Odigrali smo odlično u fazi obrane, Ramon Mierez je bio dosta usamljen u napadu, ali njegova nas je energija nosila. Nakon što smo dali gol, počeli smo se mučiti na bokovima. Uveo sam obrambene igrače da poduplamo te bokove kad je Livaja ušao', razmišlja Zekić i napominje:

  • +42
Hajduk - Osijek, SuperSport HNL, 22.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

'Rekao sam igračima da mi je najbolje što mi se moglo dogoditi, vratiti se u moj klub i pobijediti na Poljudu. Svašta mi se izdogađalo u Albaniji, ali zahvalio bih se Partizaniju koji je prepoznao moju želju da odem u Osijek. Na Poljudu je izvrsna atmosfera, no ona može biti i opterećenje ako ekipa nije u najboljem stanju. Analizirat ćemo ovu utakmicu i Istru s kojom igramo u sljedećoj utakmici', zaključio je trener Osijeka Zoran Zekić.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> više statistike potražite OVDJE.

Standings provided by Sofascore