što se događa?

Ante Erceg izbačen iz momčadi Istre 1961; trener pojasnio o čemu se radi

22.10.2023 u 19:18

Bionic
Reading

Najbolji strijelac Istre 1961 Ante Erceg (33) nije konkurirao za današnju utakmicu protiv Rijeke (1:1). Iskusni je napadač dan prije utakmice trenirao odvojeno od momčadi, po posebnom režimu, a sad je jasno da se ne radi o ozljedi

Prošle je sezone Ante Erceg (33) bio najbolji strijelac Istre 1961, zabio je 12 golova, a ove je stao na tri gola i dvije asistencije u redovima druge najneefikasnije momčadi SuperSport HNL-a.

Za današnji derbi Ante Erceg nije konkurirao, pojavile su se glasine da je izbačen iz momčadi, a nakon susreta je trener Istre 1961 David Catala pojasnio što se dogodilo.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Moju pažnju zaslužuju igrači koji su danas igrali dobro. A nogomet je i više od pukog igranja nogometa. Moji igrači mi trebaju pokazati i da imaju prave vrijednosti, životne. Nogomet je kolektivni sport u kojem mora biti i kompromisa i žrtvovanja za momčad. Svatko je dio momčadi, a ne pojedinac sam za sebe. To je moj način razmišljanja i rada. Svi moramo gurati u istom smjeru i svi moraju pokazati dužni respekt. Prema stožeru i prema suigračima', rekao je David Catala te otkrio je li Ercegova suspenzija privremena ili trajna:

'Ne znam. On je jako dobar igrač, ali mora puno toga promijeniti. A za mene je nedodirljiva momčad, a ne jedan igrač!', zaključio je trener Istre 1961.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +14
NK Istra 1961 - NK Rijeka, 12. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic/PIXSELL
Standings provided by Sofascore