slavlje 'farmaceuta'

Zoran Zekić bio je na rubu suza nakon pobjede protiv Osijeka: Rekao sam vam...

22.04.2023 u 08:40

Bionic
Reading

Slaven Belupo je pred svojim navijačima nevjerojatnim preokretom pobijedio Osijek 2:1. Gubili su 'farmaceuti' do 97. minute kad je za 1:1 iz penala zabio Krstanović, a onda je u 99. minuti Boras glavom zakucao za veliku pobjedu

Bio je ovo izuzetno težak tjedan za trenera Slaven Belupa Zorana Zekića koji je i službeno potvrdio kako napušta Koprivnicu na kraju sezone. Vidjelo se da ga to pogodilo, nije skrivao razočaranje, ali je ipak odlučio pošteno odraditi posao do kraja.

A da su 100 posto uz svog trenera, pokazali su i igrači Slaven Belupa. Odigrali su junački i na kraju slavili. Nakon susreta Zekić je bio na rubu suza, stisnutog je grla komentirao pobjedu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Hvala igračima. Puno mi znači ova pobjeda... A mislim da i mojim igračima nikad pobjeda nije bila slađa. Dogodilo nam se da dobijemo gol od Varaždina u 97.minuti, danas se to okrenulo. Jednostavno, to je život, to je nogomet. Mogu misliti kako je sada treneru Osijeka, isto kao što je meni bilo poslije Hajduka i Varaždina', kazao je Zekić te dodao:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +4
Slaven Belupo - Osijek, 30. kolo, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Dali smo sve od sebe. Moji su igrači danas igrali s puno emocije, puno smo i griješili, ali na kraju smo uzeli sva tri boda. Na kraju smo igrali va banque nogomet, ubacili smo četiri napadača i hvala Bogu, danas je to bilo dobro po nas.'