raspad sistema

Trener Osijeka za šokantan poraz krivi suca: Nije fer ni pošteno, to nije bio penal...

22.04.2023 u 08:23

Bionic
Reading

Osijek je u Koprivnici kod Slaven Belupa vodio sve do 97. minute. A onda je Krstanović zabio iz penala za 1:1, da bi Boras u 99. minuti šokirao goste i zabio za pobjedu 'farmaceuta' 2:1.

Čak 11 utakmica u nizu Osijek u SuperSport HNL-u ne zna za pobjedu. Kriza je opasno uzdrmala momčad koju je nedavno preuzeo Borimir Perković, a najbolji pokazatelj koliko su 'potonuli' je rasplet susreta 30. kola u kojem je Slaven Belupo u sudačkoj nadoknadi zabio dva gola i na kraju slavio 2:1.

Osijek je imao sve pod kontrolom do 97. minute. Vodili su golom Caktaša, a onda u sudačkoj nadoknadi izgubili sve. Krstanović je u 97. zabio iz penala, a Boras u 99. zabio za 2:1 pobjedu 'farmaceuta'.

Malo je reći da je trener Osijeka Borimir Perković nakon susreta bio šokiran.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Nije ugodno kad se izgubi utakmica ovako, praktički u zadnjim sekundama. Ali ako idemo gledati cijelu utakmicu, stvarno imam razloga biti zadovoljan kako smo igrali. Rekao bih da smo kontrolirali utakmicu, imali sve u svojim rukama. Već smo u prvom poluvremenu imali neke situacije gdje smo mogli poentirati. Nismo, ali u drugom poluvremenu smo nastavili igrati dobro, zabili gol u pravo vrijeme', analizirao je Perković susret te nastavio:

  • +4
Slaven Belupo - Osijek, 30. kolo, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Ali onda smo u sudačkoj nadoknadi izgubili utakmicu na jedan način koji nije fer, nije pošten. Možda sam subjektivan, ali ako ono nije bio penal u Velikoj Gorici, onda nije ni ovo. Smatram da nije fer i da nije korektno što smo tako izgubili utakmicu.'