SADA IMAJU I TO

Zoran Šprajc ugostio Blaževića i Dalića te ih iznenadio poklonom, a Ćiro odmah nasmijao javnost

21.12.2018 u 09:25

Bionic
Reading

U emisiji RTL Direkt gostovali su Miroslav Ćiro Blažević i Zlatko Dalić koji su tom prilikom dobili posebne poklone

Za kraj godine, u RTL Direktu gostovala su dva naša najuspješnija izbornika - brončani Ćiro Blažević (1998.) i srebrni Zlatko Dalić (2018.).

'Puno ste nagrada pobrali obojica, što momčadskih, što individualnih, ali nedostaje vam to zlato. Zato mi imamo zlato i za jednoga i za drugoga. U ime svih naših gledatelja dodjeljujemo vam zlatne medalje RTL Direkta jer ste '98 i 2018. osvojili srca svih Hrvata! Čestitamo', rekao je naš Zoran Šprajc i uručio poklone našim najuspješnijim izbornicima.

'Ja je neću skidati!', odgovorio je Ćiro.

Na kraju su Ćiro i Zlatko Dalić nagrađeni i pjesmom benda Jeboton, koji su gostovali u specijalnom izdanju RTL Direkta.

U emisiji su Dalić i Blažević usporedili generaciju iz 1998. i ovu iz 2018. Po čemu je generacija nogometaša iz '98 drugačija od ove iz 2018.?

'Ako mene pitate, onda moram reći da su oni jako jako slični. Dolaze iz istog podneblja, imaju isti mentalitet, a da su nadareni to je valjda sad svima jasno', rekao je Ćiro.

  • +6
Predstavljanje knjige hrvatskog izbornika Zlatka Dalića 'Rusijo naših snova' Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

'Slažem se da su te dvije generacije jako slične, kvalitetni individualci, kvalitetne i jake persone, i što je najvažnije i tada i ovaj put su bili ekipa. Pobijedila je ekipa, momčad. Tako je i Ćiro '98 složio ekipu koja je disala kao jedno i to je bilo najvažnije', rekao je Dalić.

A što su bivši i sadašnji izbornik još pričali možete pročitati OVDJE.