UPRAVA MISLI DRUGAČIJE

Znate li po čemu su trener Zadra i Prosinečki isti?

06.12.2013 u 10:39

Bionic
Reading

Ferdo Milin je vruće glave nakon trećeg uzastopnog poraza njegove momčadi od Istre 1961 u kojem je Zadar primio osam, a nije postigao niti jedan gol podnio ostavku nam mjesto trenera kluba sa Stanova.

Sportski direktor Josip Bepo Bajlo je neposredno nakon Milinovog javnog istupa nadodao kako će vodstvo kluba vidjeti hoće li ostavku prihvatiti ili ne.

Koliko god se činilo da je Milin po mnogim pitanjima nezadovoljan i da je njegova odluka čvrsta ipak je ispalo kako prostora za razgovore bilo, a oni su rezultirali dogovorom da mladi zadarski stručnjak i u nadolazećim utakmica vodi prvu momčad.

'Iskreno sam vjerovao da će Milin ostati. Nakon posljednjeg poraza kod njega su prevladale emocije što svjedoči o tome da je cijelim bićem uz NK Zadar. On jednostavno živi za klub i to se vidi u svakom njegovom potezu. To nam je bio motiv više da ga odgovorimo od ostavke i na sreću u tome smo uspjeli', kazao je za Zadarski list sportski direktor Josip Bajlo.

Milin je potvrdio dogovor te je dodao kako je presudnu ulogu u promjeni njegova mišljenja imala bezrezervna podrška igrača koji su tražili ostanak. Također je apostrofirao kako mu se činilo da bi u slučaju odlaska uoči važnih susreta s Hajdukom i Dinamom momčad ostavio na cjedilu.

'Bilo bi to nekako kukavički, a ja nisam kukavica', rekao je Milin.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana slična se situacija dogodila i Robertu Prosinečkom, koji je dao ostavku na funkciju trenera turskog Kayserispora, no čelnici kluba ostavku su odbili, pa je 'Veliki Žuti' i dalje trener u Kayseru.