iznenađenje!

Znate li koliko Agassi kao trener uzima novca od Đokovića?

19.02.2018 u 14:29

Bionic
Reading

Teniska legenda, Andre Agassi, već neko vrijeme radi kao trener bivšem svjetskom br. 1, Novaku Đokoviću

Američki tenisač Andre Agassi nekad je bio svjetski br. 1, a nakon umirovljenja odlučio je dio svog znanja prenositi na mlađe igrače.

Tako je prihvatio poziv i počeo suradnju s Novakom Đokovićem, također tenisačem koji je dugo bio na poziciji najboljeg igrača svijeta.

Agassi, koji s Đokovićem surađuje od Roland Garossa prošle godine, više puta je naglašavao da se ekipi priključio 'o svom trošku', i da od te ideje ne odustaje.

  • +11
Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Doduše, ni Đoković ga, zbog ozljede, baš i nije puno 'koristio' jer – u Parizu je ispao u četvrtfinalu, baš kao i na Wimbledonu, a onda je zbog ozljede lakta pauzirao sve do Australian Opena.

Nažalost, ni sada Đoković nije uz tenis.

'Odbijam uzeti bilo što od Đokovića, uključujući i novac za troškove. To me ne zanima! Ako mu mogu pomoći, onda me to ispunjava i to je dobra stvar', odgovorio je Agassi na upit dobiva li kakvu naknadu od srpskog tenisača.

Osmerostruki osvajač Grand Slam naslova priznao je i da mu se vratila ljubav prema igri.

'Kada je tenis u pitanju, osjećam se puno bolje nego u periodu dok sam u svojoj knjizi pisao kako mrzim ovaj sport. Moja karijera je evoluirala na takav način i sada promatram tenis takvim kakav je. Cijena je bila vrlo visoka dok nisam uspio pronači pravi smisao', zaključio je Agassi.